DE SLINGERS VAN E|L MAKEN EEN FEESTJE VAN JE INTERIEUR

Slingers zijn niet alleen leuk als het feest is

Slingers zijn het hele jaar door leuk in huis! Decoreer de kinderkamer eens met slinger SUUS. we hebben slingers met vlaggen van 10 cm in verschillende uitvoeringen. Vlaggenlijn met vrolijke print? slinger SUUS in multicolour is wat jij zoekt! Maar ook de uni vlaggenlijn in mooie trendkleuren maakt van jouw huis een feestje.

Slingers met kwastjes maak je van onze tassels TEUNTJE

Decoratieve hangers met kwastjes oftewel kwasthangers bieden wij aan per set van 6 stuks, allemaal even uniek en voorzien van ophanglus. Deze tassels kun je op verschillende manieren toepassen natuurlijk:

Tassels betekent Kwasten in het engels

Decoratieve kwastjes voor in huis? Tassels TEUNTJE worden per set van 6 varianten verkocht. Je kunt er een slinger mee maken, een cadeautje mee opleuken, een siersleutel aan de kastdeur mee op te leuken. Natuurlijk zijn deze decoratiehangers super om in een natuurtak of als kerstdecoratie in de boom te hangen.

Kerstdecoratie of feestdecoratie?

Op zoek naar kindvriendelijke of diervriendelijke kerstdecoratie of feestdecoratie? Deze kwastjes met ophanglus kunnen tegen een stootje en vallen niet kapot, maar zijn natuurlijk geen speelgoed. let daarom altijd goed op of uw kind of huisdier niet aan de haal gaat met deze vrolijke decoratiehangers.

 

  • |
  • |
Design en realisatie: Yellowlab